Sponsors gevraagd voor kinderen - Christus in Pakistan

Ga naar de inhoud
Veel kinderen uit Pakistan wachten al geruime tijd op een sponsor
Mag ik

alstublieft even

uw aandacht?
Een ogenblikje
geduld meisje...

Er wachten er
nog zo veel...
Voor hen die regelmatig de nieuwsbrieven van Liaquat en Henny Qaiser ontvangen, is het Tamarafonds geen onbekend begrip. Reeds vele jaren sponsoren we een aantal kinderen van arme christenen in Pakistan, zodat zij in staat zijn om naar school te kunnen gaan.
Het project is kleinschalig en momenteel hebben we sponsors voor slechts 55 kinderen, terwijl we een wachtlijst hebben voor meer kinderen en er ook steeds vaker een beroep gedaan wordt op onze zendelingen.
Ook voor onze zendelingen moeilijk om ouders te moeten afwijzen omdat er geen sponsors zijn voor hun kinderen. Waarom de een wel en de ander niet? Moeilijk om dat uit te leggen...
Een aantal kinderen wachten al een aantal jaren op een sponsor. Als stichting, die het zendingswerk in Pakistan steunen, voelen wij ons hier wel verlegen mee. Wij zijn niet zo groot,  55 kinderen, die een kans krijgen om naar school te gaan. Een druppel op de gloeiende plaat, maar toch zeker zinvol voor hen, die we vanuit het Tamaraproject kunnen helpen.

Zoals u wel weet behoren de christenen tot de armste laag van de bevolking in Pakistan en met het oog op de nood voor deze gezinnen, willen we toch nogmaals de vrijmoedigheid nemen om een beroep op u te doen.
Onderstaand laten we de foto's met de namen van de kinderen zien, die nu op de wachtlijst staan. We willen u vragen om deze kinderen eens in de ogen te kijken. Mogelijk is er wel één bij, waarvoor u enkele jaren de verantwoording zou kunnen nemen om te investeren in hun toekomst. Voor een maandelijks bedrag van € 25,-- sponsort u een kind. De gezinnen bestaan in praktisch alle gevallen uit meer kinderen en met het sponsorbedrag steunen we in feite het hele gezin.
Mocht u aangesproken worden om iets voor hen te doen en wilt  u meer weten over het sponsorproject Tamara, dan gelieve u CONTACT op te nemen met de Stichting Schatkamer voor de Wereld te Rotterdam.
Voor meer informatie over het sponsorproject click op: KINDERSPONSORPROJECT
Onderstaand de foto's van de kinderen,
die wachten om gesponsord te worden.
Hoorub Willson
Hoorab is enig kind en haar vader is chauffeur. De inkomsten zijn te weinig en de schoolkosten zijn wel een probleem.
Adan Oreem
Adan 6 jaar en heeft nog een zusje van twee jaar.
Nehemia Nadeem
Nehemia is 4 jaar en heeft nog een zusje van 2 jaar. Vader en moeder zijn werkzaam als evangelist.
Samreen Nazir
Samreen is 14 jaar en zit in de 9e klas van de Bhatti school. Zij heeft nog twee oudere broers en zuster. Vader is bewaker en het gezin heeft weinig inkomen zodat de schoolkosten een groot probleem is.
Praise Asif
Praise is 8 jaar en zit in de 3e klas van de SOS-Educatorschool. Zij heeft een jonger broertje van 4 jaar. Het gezin bezoekt een gemeente in Lahore. Vader werkt bij de FGA (Full Gospel Assemblies). Salaris is laag zodat sponsoring van hun dochter een grote hulp betekent voor de schoolkosten.
Daaim John
Daaim is 9 jaar en heeft nog een zusje van 6 jaar. Zij wonen in Lahore.
 
Copyright © 2003- - Stichting Schatkamer voor de Wereld, te Rotterdam
 
Website: Christus in Pakistan - Coördinator: Klaas van Balen - Webmaster: Theo Meijer
 
Terug naar de inhoud