Sponsorproject Tamara - Pagina 3 - Christus in Pakistan

Ga naar de inhoud
De familie Qaiser draagt er zorg voor, dat de sponsorbijdrage op de juiste plaats terecht komt. Dit vindt plaats door rechtstreekse overdracht aan de ouders of aan het Internaat waar de kinderen verblijven.

Bij aanmelding nemen wij contact op met de familie Qaiser in Pakistan en ontvangt u zo spoedig mogelijk informatie over het kind, dat u gaat sponsoren. Tevens krijgt u een foto van het kind toegezonden.

De taal die in Pakistan gesproken wordt is Urdu, terwijl sommigen van onze doelgroep wel wat Engels kennen. Dit bemoeilijkt uiteraard een rechtstreekse correspon-dentie, maar een verjaardagskaart voor het kind kan natuurlijk altijd rechtstreeks gestuurd worden. Ook kunt u de correspondentie sturen naar het kantoor in Rotterdam, die dan voor doorzending zorgt.

Indien wij nieuws vernemen betreffende de kinderen en/of hun families, zullen wij u dit met een brief of via een rondschrijven laten weten. Mocht er in de gezinssituatie van het kind veranderingen optreden, waardoor het sponsorschap moet worden beëindigd, dan wordt met u contact opgenomen voor een eventueel sponsorschap van een ander kind.
Kindersponsorproject

Pagina`s
 
Copyright © 2003- - Stichting Schatkamer voor de Wereld, te Rotterdam
 
Website: Christus in Pakistan - Coördinator: Klaas van Balen - Webmaster: Theo Meijer
 
Terug naar de inhoud